Google
 

Montag, 24. Dezember 2007

Sütdanasi schnitzeli, Pilav ve Taze Fasulye


250 gr pirinc
10 dakika pisiriyoruz.
500 gr Dana schnitzel
3 Yemek kasigi Siviyag
Tuz, Karabiber
1 Yemek Kasigi Un
600 ml tuzotla hazirlanmis sivi
1 kücük sogan
500 gr taze yesil fasulye veya dondurulmus yesil fasulye
1 paket krem fraiche (150 g)
Hazirlanisi 30 dakika:
1. Pirinci pilav olarak pisiriyoruz. Dana schnitzeli yikayip, kurulayip.ince dilimler, serit halinde kesiyoruz ve iki yemek kasigi kizgin yagda yaklasik bes dakika kizartiyoruz. Tuz ve karabiberi, unu ilave ediyoruz, tuzotla hazirladigimiz 500ml sebze suyunu ilave ederek yaklasik 8 dakika pisiriyoruz.

2. Soydugumuz soganlari halkalar halinde kesiyoruz. Temizledigimiz taze fasulyeleri tuzlu suda yaklasik on dakika pisiriyoruz. Soganlari sivi yagda sote ederek haslanmis fasulyeyi ilava ediyoruz kalan tuzotlu suyu, tuz ve karabiberle tadlandiriyoruz.

3. Baharatli Crème fraîche hazirladigimiz ete karistirarak ilave ediyoruz, yaklasik üc dakika pisiriyoruz, arzuya göre biraz tuz ve karabiber ilave edebilirsiniz.

4. Dana eti ile hazirladigimiz yemegimizi pilav ve fasulye ilave ederek servis yapiyoruz...

Afiyet olsun.


(Bir Portion):
kJ/kcal: 2409/574
EW: 35,1 g
F: 23 g
KH: 56 g

Keine Kommentare: